't Wijnhuis

Welkom in 't Wijnhuis

Het wijnhuis met karakter en gevoel voor smaak

 • Met vrienden, tijdens een etentje, op een gezellig feest of gewoon omdat het kan: Wijn mag bij geen enkele gelegenheid ontbreken. Met verschillende wijnen vanuit de hele wereld heb ik de perfecte wijn voor elke gelegenheid in huis! ’t Wijnhuis is een wijnleverancier en -importeur waar vele soorten wijn klaarliggen om ontdekt te worden. Van rood tot wit tot rosé: al onze wijnen hebben een uitgebreide smaaktest doorstaan. Wijn die niet aan onze kwaliteitseisen voldoet wordt niet in ons assortiment opgenomen. Hier ben je dus altijd verzekerd van topwijn!

  "'t Wijnhuis weet altijd de beste wijn te selecteren. Zo genieten u én uw gasten van ieder glas."

  Altijd een goed excuus voor een goed glas wijn

  Na jarenlange horecaervaring heb ik eindelijk besloten om mijn passie achterna te gaan. Nadat ik eerst zelf alle aspecten van wijn heb leren kennen, wil ik niets liever dan jou kennis laten maken met de lekkerste wijnen. Zo kun je vanaf nu altijd met veel enthousiasme een lekker glas op tafel zetten voor gasten…of natuurlijk gewoon voor jezelf.   

  Als bedreven wijnkenner heb ik in de loop der jaren een neus voor wijn ontwikkeld. Van een frisse afdronk en een elegante smaak tot de beste manier om wijn te laten ademen…Ik weet altijd de beste wijn te selecteren!  ’t Wijnhuis levert wijn van topkwaliteit aan horeca, cateringbedrijven en particulieren.

“Elk glas moet een feestje zijn!”

De lekkerste wijn vanuit de hele wereld

‘t Wijnhuis bezorgt je wijn gewoon op locatie, zodat jij de deur niet meer uit hoeft. Kun je niet kiezen? Dan adviseer ik je graag, maar ik stel ook graag een proefdoos samen op basis van je wensen. De perfecte manier om de juiste wijn in huis te halen! 

 • Jouw favoriete wijn, altijd in huis

  Staat je favoriete wijn niet op onze kaart? Neem dan contact met ons op. De meeste wijnen kunnen we op verzoek importeren. Proost!

  Wat doet 't Wijnhuis nog meer?

  Naast het importeren van wijn en adviseren over de lekkerste smaken, kun je ook bij ’t Wijnhuis terecht voor:

  • Proeverijen
  • Wijnglazen bedrukken
  • Wijnkisten bedrukken
  • Klimaatkasten
  • Serveersystemen

Wij werken samen met de volgende wijnhuizen: